Fa'asolo ile afifiina toe fa'atumu

I tausaga talu ai nei, o le autu o le ESG ma le atina'e gafataulimaina ua laga ma talanoaina atili ma sili atu.Aemaise lava e tusa ai ma le faʻaofiina o faiga faʻavae talafeagai e pei o le carbon neutrality ma le palasitika faʻaitiitiga, ma le faʻatapulaʻaina o le faʻaogaina o palasitika i tulafono faʻalelei, o manaʻoga mo le puipuiga o le siosiomaga e ala i tulafono faatonutonu ma tulafono faatonutonu ua faʻateleina ma sili atu ona patino.

I aso nei, o le manatu o le faʻaauau e le faʻatapulaʻaina i faʻailoga o loʻo sailia tulaga maualuga o oloa poʻo faʻatauga faʻatauvaʻa sili atu, ae ua faʻaogaina i totonu o faʻaoga faʻapitoa oloa, e pei o le afifiina o le siosiomaga ma le afifiina toe faʻatumu.

O le ituaiga oloa o faʻapipiʻi toe faʻatumu sa i totonu o le maketi teuteu i Europa, Amerika ma Iapani mo se taimi umi.I Iapani, ua lauiloa talu mai le 1990s, ma 80% o shampoos ua suia i toe faʻatumu.E tusa ai ma faʻaiʻuga o suʻesuʻega a le Matagaluega o le Tamaoaiga, Fefaʻatauaʻiga ma Alamanuia a Iapani i le 2020, o le toe faʻatumu o le shampoo naʻo se pisinisi e 300 piliona yen (pe tusa ma le 2.5 piliona US tala) i le tausaga.

img (1)

I le 2010, na faia ai e le vaega Iapani Shiseido le "tulaga o le siosiomaga mo le gaosiga o oloa" i le mamanu o oloa, ma amata ona faʻalauteleina le faʻaogaina o palasitika e maua mai i laʻau i totonu o pusa ma afifiina.O le lauiloa tulaga fa'ailoga "ELIXIR" na fa'alauiloaina se pulumu ma lotion toe fa'atumu i le 2013.

img (2)

I tausaga talu ai nei, o vaega matagofie faavaomalo o loʻo suʻesuʻeina ma le malosi ni auala e ausia ai le gaosiga gafatia e ala i le "faʻaitiitiga palasitika ma le toe faʻafouina" o mea faʻapipiʻi.

I le amataga o le 2017, na tuʻuina atu ai e Unilever se tautinoga i le atinaʻe gafataulimaina: e oʻo atu i le 2025, o le faʻapipiʻiina o palasitika mamanu o ana oloa faʻailoga o le a fetaui ma "tulaga tetele e tolu o le puipuiga o le siosiomaga" - toe faʻaaogaina, toe faʻaaogaina ma faʻaleagaina.

I totonu o maketi a Europa ma Amerika, o le faʻaogaina o le faʻapipiʻiina o faʻapipiʻi i totonu o faʻailoga matagofie maualuga e masani foi.Mo se faʻataʻitaʻiga, o faʻailoga e pei o Dior, Lancôme, Armani, ma Guerlain ua faʻalauiloa oloa e fesoʻotaʻi ma faʻapipiʻi toe faʻatumu.

img (3)

O le tula'i mai o le afifiina toe fa'atumu e fa'asaoina ai le tele o meafaitino ma sili atu le fa'alelei o le si'osi'omaga nai lo le fa'aputuina o fagu.I le taimi lava e tasi, o le afifi mama e aumaia ai foi ni fa'ataga tau i tagata fa'atau.I le taimi nei, o ituaiga o afifi toe faʻatumu i luga o le maketi e aofia ai taga tuʻu, mea e sui ai, fagu leai ni pamu, ma isi.

Ae ui i lea, o mea mataʻina o mea teuteu e puipuia mai le malamalama, vacuum, vevela ma isi tulaga e faʻatumauina ai mea aoga, o le mea lea o le faagasologa o le toe faʻaleleia o mea teuteu e masani ona sili atu ona faigata nai lo le fufuluina o oloa.O lenei mea e tuʻuina atu i luma manaʻoga maualuga mo le sui tau, faʻapipiʻiina mea faʻapipiʻi, filifili sapalai, ma isi.

2 fa'amatalaga sili ona lelei mo le puipuiga o le siosiomaga:

Toe fa'aogaina le ulu o pamu: O le vaega pito sili ona lavelave o mea fa'apipi'i o le ulu pamu.I le faaopoopo atu i le faigata o le faʻamavaeina, o loʻo i ai foi le tele o palasitika eseese.E tele laasaga e manaʻomia e faʻaopoopo i le taimi o le toe faʻaaogaina, ma o loʻo iai foʻi vaega uʻamea i totonu e manaʻomia ona talepe lima.O le faʻapipiʻi toe faʻaleleia e le o iai se ulu pamu, ma o le faʻaaogaina o se mea e sui ai e mafai ai ona toe faʻaaogaina le tele o le siosiomaga o le ulu pamu;

Fa'aitiitiga palasitika: Toe tasi le vaega sui

O a mea o lo'o mafaufau i ai fa'ailoga pe a o'o mai i afifi toe fa'atumu?

I se aotelega, e le faigata ona maua o upu autu e tolu o le "faʻaitiitia palasitika, toe faʻaaogaina, ma toe faʻaaogaina" o le faʻamoemoe muamua lea o le faʻalauiloaina o mea e sui ai le faʻailoga, ma o fofo foi e faʻavae i luga o le atinaʻe gafataulimaina.

O le mea moni, e uiga i le manatu o le atinaʻe gafataulimaina, o le faʻaofiina o toe faʻatumu ua naʻo se tasi o auala mo faʻailoga e faʻaaogaina ai le manatu i oloa, ma ua oʻo foi i totonu o nofoaga e pei o mea faʻapipiʻi faʻafeiloaʻi siosiomaga, mea mataʻina gafatia, ma le tuʻufaʻatasia. o le agaga fa'ailoga ma le maketi lanu meamata.

O lo'o iai fo'i le tele ma le tele o fa'ailoga ua fa'alauiloa "polokalame ga'o ga'o" e fa'amalosia ai le au fa'atau e toe fa'afo'i atu fagu fa'aoga ua fa'aaoga, ona maua lea o ni taui.E le gata ina fa'ateleina ai le fiafia o le tagata fa'atau i le fa'ailoga, ae fa'amalosia ai fo'i le pipiimau o le tagata fa'atau i le fa'ailoga.

Fa'ai'u

E leai se masalosalo o le aufaipisinisi matagofie, o tagata faʻatau ma luga ma lalo ifo o le filifili pisinisi ua sili atu le gauai atu i le atinaʻe gafataulimaina i tausaga talu ai nei.O taumafaiga a faʻailoga tetele i luga o le afifiina i fafo ma mea mataʻutia ua faʻateleina foi ma sili atu ona malamalama.

O Somewang e galue malosi fo'i le gaosiga ma le fa'atupuina o afifi e sili atu ona gafataulimaina e fesoasoani i le atina'e o le fa'ailoga.O lo'o mulimuli mai nisi o fa'asologa fa'apipi'i toe fa'atumu a Somewang mo lau fa'amatalaga.Afai e te manaʻo e fatuina se afifi tulaga ese mo lau oloa, faʻamolemole lagona le saoloto e faʻafesoʻotaʻi matou, o le a sili atu le fiafia e fesoasoani ia te oe.

img (4)
img (5)
img (6)

Taimi meli: Apr-14-2022

TalafouFa'atali mo Fa'afouga

Auina atu

Tuu lau Feau